Verander(l)ingen
Verander(l)ingen
Verander(l)ingen
Eigen wijsheid
Team puzzzzzel
Team puzzzzzel
Team puzzzzzel
Maatwerk
Maatwerk
Maatwerk

Eigen wijsheid

Verbreed je vaardigheden en geef je eigen wijsheid een boost


Eigenwijs betekend ook wel 'niet luisterend naar goede raad' of 'eigenaardig-grappig'. Hoewel wij allemaal wel eens de behoefte voelen om de raad van een ander, hoe goed bedoel ook, in de wind te slaan is dat niet waar van A naar B trainingen zich op richt. Het woord ‘eigenwijsheid’ heeft een fantastische keerzijde, het vergt namelijk een zekere zelfstandigheid en een bepaalde mate van zelfvertrouwen om je eigen weg te gaan en te kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Om dat te kunnen moet je beschikken over bepaalde competenties en daar kunnen wij bij helpen.

We dagen je uit om kritisch naar jezelf te kijken. Samen brengen we in kaart hoe tevreden je bent over wat je weet en kan, waar verbeterruimte zit, welke vaardigheden je nodig hebt om je huidige werk nog beter, sneller of efficiënter te kunnen doen.

Bij van A naar B trainingen begeleiden wij jou en je team in de ontwikkeling van je vaardigheden zodat je je zelfverzekerder voelt en wellicht soms een tikkeltje eigenwijs kunt gaan doen.

Onze professionals helpen je graag bij:

Presentatievaardigheden
Leiderschap en management
Omgang met agressie en geweld
Gespreksvoering
Feedback geven
Verkoopvaardigheden (Sales)
Ouder-/familiegesprekken
Verzuimgesprekken
Slecht nieuwsgesprekken
Selectiegesprekken
Voortgangsgesprekken
Beoordelingsgesprekken

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Laat ons weten waar je team tegen aan loopt dan bekijken we samen wat we voor jullie kunnen betekenen op weg naar meer eigen wijsheid.

In de basis gaan wij uit van incompany trainingen of trajecten voor een team, een discipline of een interdisciplinaire samenstelling van medewerkers uit hetzelfde bedrijf. Wij bieden geen open inschrijf trainingen aan voor individuele medewerkers. Wel kunnen wij jou ook individueel begeleiden bij het vergroten van je vaardigheden. Kijk voor meer informatie bij maatwerk.

Neem contact op

voor vragen of boekingen


  Nijmegen, NL
  06 820 000 50

KVK  61762881
BTW  2157.01.793.B.02


© Copyright Hijdoetít