Over mij
Over mij
Over mij
Werkwijze
Werkwijze
Werkwijze
Trainingen
DISC
DISC
DISC

Eigen wijze trainingen

Vergroot je vaardigheden en geef je eigen wijsheid een boost


Eigenwijs betekend ook wel 'niet luisterend naar goede raad' of 'eigenaardig-grappig'. Hoewel wij allemaal wel eens de behoefte voelen om de raad van een ander, hoe goed bedoel ook, in de wind te slaan is dat niet waar van A naar B trainingen zich op richt. Het woord ‘eigenwijsheid’ heeft een fantastische keerzijde, het vergt namelijk een zekere zelfstandigheid en een bepaalde mate van zelfvertrouwen om je eigen weg te gaan en te kiezen voor wat jij belangrijk vindt. Om dat te kunnen moet je beschikken over bepaalde competenties en daar help ik je bij.

Ik daag je uit om kritisch naar jezelf te kijken. Samen brengen we in kaart hoe tevreden je bent over wat je weet en kan, waar verbeterruimte zit, welke vaardigheden je nodig hebt om je huidige werk nog beter, sneller of efficiënter te kunnen doen.

Ik begeleid jou en je team in het vergroten en ontwikkelen van je vaardigheden zodat je je zelfverzekerder voelt en wellicht soms een tikkeltje eigenwijs kunt gaan doen.

Teampuzzzzzel

Beleef met jouw team iets bij-zonders


Het spelen van een escaperoom is de ultieme teamuitdaging. In combinatie met een escaperoom speel en leer je in deze training hoe je met elkaar een super bijzonder team kunt worden. In samenwerking met Subcultures Escape Room krijgt ervarend leren een hele andere dimensie en wordt het spelen van een escaperoom geïntegreerd in de teamtraining.
Ook voor grotere teams kan een passende spelbeleving gecreëerd worden met een escapespel in de moestuin of op een geheime locatie in het centrum van Utrecht.

Skillslab
Boek jouw training
Skillslab

Skillslab

Voel je dol-fijn in je werkomgeving


Wil je vol zelfvertrouwen voor grote groepen spreken? Een ander kunnen aanspreken op gedrag en dat hij ook daadwerkelijk in actie komt? Of misschien wel ontspannen functioneringsgesprekken voeren.
In het skillslab besteden we aandacht aan de vaardigheden die jijzelf of je teamleden nodig hebben om het nog beter te doen op de werkvloer. Na deze training voel jij je als een vis… ehh.. zoogdier in het water.

Maatwerk
Boek jouw training
Maatwerk

Maatwerk

Dit maatje kent geen standaard


Iedereen heeft wel eens een maatje nodig. Iemand waarmee je even kunt sparren om richting te geven aan het pad dat je wilt bewandelen. Iemand die je kan helpen buiten de kaders te denken en te laten komen tot tastbare, concrete doelen en wensen.
Via begeleiding op afstand of ‘training on the job’ help ik je graag bij het overwinnen van je werk gerelateerde uitdagingen.
Wanneer een training in groepsverband om wat voor reden dan ook niet haalbaar of wenselijk is, kun je alsnog stappen zetten met een maatje aan je zijde.

Trainingsacteur
Boek jouw training
Trainingsacteur

Trainingsacteur

Gebruik de kracht van simulaties


Regelmatig vragen omgeving, moment en context om zogenaamd situationeel handelen. Oefening baat kunst, dus ook na een training kan het oefenen van diverse vaardigheden een nuttige aanvulling zijn bij het verder verankeren en in laten slijten van nieuw gedrag.
Ik prikkel je om te voelen wat je leerpunten zijn zonder dat jouw eigen grenzen van veiligheid overschreden worden. Een simulatie is geen toneelstuk maar het uitwerken van een fictieve situatie met echte mensen en bijhorend echt gedrag en emoties.


Geïnteresseerd in een training?

Stuur me een berichtje via het contactformulier  Nijmegen, NL
  06 82 00 00 50


© Copyright Maris for You